Kanske onödigt, men ack så fint!

Denna rubrik är väl passande för gräddsifoner i hemmet. Vi har alla sett dem användas av cafépersonal, men ganska få av oss har en hemma. Jag var hemma hos en kompis som hade köpt en, och jag måste säga att det fick mig på andra tankar så nu har även jag beställt hem en så att jag kan piffa till det med supersnygg grädde!

Marängsviss
Marängsviss må vara barnens dessert, men i så fall är jag ett vuxet barn för jag fullkomligen älskar marängsviss! Nu för tiden får jag alltid toppenfin marängsviss eftersom jag numera har grädde från en gräddsifon så nu både smakar det gudomligt och är snyggt.

Sommarens bär
Under sommaren äter många mer bär än under resten av året som dessert då det finns blåbär i skogen och jordgubbar det finns i princip överallt. Att spruta på perfekt och snygg grädde på assietten bredvid sommarens härliga bär är ett sant nöje!

Köp hem en!
Det är inte dyrt med gräddsifon, så mitt tips är att köpa hem en så fort som möjligt! Då grädde är något som äts i de allra flesta hem så kan man lika gärna börja äta den i en snygg förpackning i fortsättningen genom att ha en gräddsifon hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *