Din generalentreprenör i Stockholm!

Söker du en pålitlig generalentreprenör med goda referenser och till ett rimligt pris?

Vill du samarbeta med ett företag som inte bara utför arbeten med hög kvalitet utan faktiskt också håller tidsplanerna? http://jmwbygg.se/totalentreprenad-generalentreprenad/ anpassar sig efter era behov och era visioner. Se tidigare utförda arbeten på deras hemsida och få en bild vad ni kan skapa tillsammans i ett samarbete i framtiden.

Skillnad på generalentreprenad och totalentreprenad
Många undrar vad skillnaden är mellan en generalentreprenad och en totalentreprenad och likheterna är egentligen större än skillnaderna. En beställare/byggherre kan dock vara med och säga till om mycket mer i ett samarbete med en generalentreprenör än med en totalentreprenad, vilket kan vara extra viktigt i en del projekt. Byggherren kan då påverka detaljer i större utsträckning gällande objektet som ska uppföras och dess utseende.

Fördelar med generalentreprenad
Att använda sig av en så kallad generalentreprenad innebär att ett företag lättare kan hålla ordning över både ansvarsroller samt vilka som utför ett specifikt arbete. Det hela blir mer strukturerat då generalentreprenaden som tar sig an ett visst projekt ansvarar för hela processen från start till färdigställande. Det är ett bra sätt att skapa större tydlighet och trygghet, då ansvarstyngden istället ligger hos generalentreprenaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *